Gjestebok

Norsk Balladklubb

  First Page
  Prev Page
  Post
  Home
Next Page  
Last Page  
Viewing Page 1 of 2 (Total Entries: 24)
April 4th 2015
10:31:06 AM
Navn  

Odd Fossum

Tekst  

Hei!
Trist å se at entusiasten gir seg!
Jeg lurer derfor på om noen vil drifte dette forumet videre..?
Har nemlig bruk for råd i fbm delaminert dekk på min Ballad fra 77, som tydligvis tar inn vann..

Email Email     Website Website    
March 25th 2011
09:17:11 AM
Navn  

Jan Erik Salater

Tekst  

Hei!
Med overgang til ny båt mønstrer jeg nå av Norsk Balladklubb hvor jeg har vært webmaster siden oppstarten av websidene. Det har vært en morsom tid og jeg vil takke for alle hyggelige tilbakemeldinger.

Ønsker Torleiv, Bror, Jørgen og Ben lykke til med å føre klubben videre.

Mvh.
Jan Erik Salater

Email Email    
June 3rd 2006
09:50:19 PM
Navn  

Simen Landmark

Tekst  

Hei.
Jeg leier gjerne en Ballad i uke 24 og 25. M.v.h. Simen Landmark, 911 75 311.

Email Email    
April 23rd 2006
10:23:27 PM
Navn  

George

Tekst  

Ballad Greeting!

Ballad Number 704 "Aurora" from Mystic Connecticut USA sends warm greetings to other Ballads. Aurora was almost lost to a hurricane in 1984 but I salvaged her and rebuilt just about every item including the MD6A. I have pictures for those who are interested.

I enjoy your website.

Warm regards,

George

Email Email    
June 28th 2005
11:40:28 PM
Navn  

Mark Bryant

Tekst  

Hello from Texas, I own a 1978 30' Albin Ballad. I hope to sail it to Norway one day, and I would love to email other ballad owners in northern Europe. I have been to Norway three times and love your country. If any of your members don't mind conversing in English please give them my email address. Thanks.

Email Email    
May 20th 2005
05:38:08 PM
Navn  

Velkommen til Breidangen Rundt 28. mai 2005

Tekst  

I over 100 år har Breidangen vært et yndet sted for regattaseilere. Breidangen er det store fjordbassenget mellom Hurum i nord, Horten i sør, Holmestrand i vest og Son i øst. Området er stort og åpent, noe som gjør at det nesten alltid finnes stabil vind der.I 2003 ble den gamle tradisjonen med regatta på Breidangen gjenopptatt som et samarbeid mellom Holmestrand og Drammens Seilforening. Arrangementene har vært vellykket og med positive tilbakemeldingene fra seilerne. Målet innen 2007 er å etablere Breidangen Rundt som den nest største regatten i Oslofjorden i vårsesongen. Målet for 2005 er minst 50 deltakende båter.I år blir Breidangen Rundt arrangert 28. mai. For å gjøre det lettere å skaffe mannskap til de deltakende båtene, flyttet vi regattaen en uke tidligere for ikke å arrangere den for tett på Færderen. Starten vil i år gå utenfor Holmestrand med vindtilpassede baner ute på Breidangen og med målgang rett utenfor Holmsbu Hotel & Spa. Etter regattaen samles vi i den flotte havnen ved hotellet. Det legges opp til underholdning, mat og godt drikke i samarbeid med hotellet.Nytt av året er en egen tomannsklasse. Vi gjør dette i første rekke for å ha et tilbud til de som ikke kan stille med fullt mannskap, slik at disse slipper å konkurrere med de som har 10 mann på ripa. I tillegg er det en bra mulighet for de som skal seile Skagerak Twostar 3 uker senere til å få prøvd seg i regattasammenheng. Det blir også vanlige lysklasser med og uten spinnaker.Breidangen Rundt er en regatta ment for seilere på alle nivåer. Vi har plass til både turseilere, de som er litt mer aktive regattaseilere og de som satser mye på regatta. Målet er å ha det morsomt på fjorden, uansett hvilket nivå man er på.For program, seilingsbestemmelser og påmelding, se www.dsf.no.Kontaktperson: Trygve Røste, trygve@str.no, tlf. 91770541

    Website Website    
July 8th 2004
01:18:45 PM
Navn  

knillis van der schaaf

Tekst  

interessting site. it would be very nice if the site was available in english. we're looking for albin ballad. may be someone could give us some tips if there's a good website for albin ballads for sale.
knillis

Email Email    
June 16th 2004
11:00:09 AM
Navn  

Magne Klann

Tekst  

Min første Færder'n er tilbakelagt, og med litt vennlig kommunikasjon med Lene i KNS kom vi med på resultatlisten også. At vi fikk 5% tillegg og dermed siste plass blant de som fullførte tar vi på strak arm den ordblinde og lett distré skipperen tar på seg all skyld. Helt andre aktiviteter enn egenærklæringsutfylling ble prioritert etter målgang . Målsetningen var å hevde oss midt på resultatlisten, men det er jammen noe annet å seile langdistanseregatta enn baneseilas som jeg er vant til fra unge år. At dette var andre turen med båten hjalp nok ikke - her var det mange drevne ballad-seilere! Men nå er det bestilt seiltrim-bøker, og bare et par féte reklameoppdrag kommer inn skal vel en loslitt seilgarderobe oppgraderes litt også . Noen som vet hvor mye vår faste propell bremser i forhold til gori? og hvor stor er forskjellen/driftstabiliteten for en som først og fremst er på familietur med små barn?

Skikkelig gøy å seile regatta igjen var det! Gøy å få testet spinnakeren! Gøy å kjenne at sjøen går høy inni hodet et døgns tid etter målgang.

Email Email     Website Website    
May 3rd 2004
08:11:23 PM
Navn  

Magne Klann

Tekst  

En fersk ballad-eiers forventninger!

Hei til alle Ballad interresserte! Vi kjpte vr Ballad i hst og fikk svidt prvd den et par ganger fr den mtte p land, men flelsen var helt klart god! Dagen etter jeg meldte meg inn i Balladklubben fikk jeg en hyggelig telefon fra Svein Ivarson som vrvet deltagere til Frder'n. Jeg kunne fortelle at vi allerede hadde meldt meg p - det hadde 6 andre Ballader ogs. N ser jeg at tallet er oppe i 12 - alts egen klasse i r ogs! Fantastisk!

Dette blir min frste Frderseilas. Vi har skranglet sammen et mannskap bestende av min gamle far som i frste rekke mnstrer p som kokk og ballast (selv om han er den eneste med Frder'n erfaring); to skikkelige landkrabber som riktignok er unge og spreke; en tilsvarende ung og sprek vestlending med shetlands-erfaring og meg selv. Jeg har seilt 2 regattaer med kjlbt svidt jeg kan huske, men det nrmer seg 25 r siden. s har jeg seilt desto mer jolle, men det er godt og vel 10 r siden det ogs. Lysten til seile regatta har vrt der hele tiden - det jeg trengte var en skikkelig bt under fttene!

Ja, jeg glemte vist en regatta med BB11 for en 7 rs tid siden.. men den teller liksom ikke helt. Jeg har hatt trebt de siste 10 rne forresten - er fotograf med klare estetiske preferanser. Balladen var snn sett ett av f alternativer da behovet for litt mer tid om vren ble ptrengende. Vakre linjer uten det alt for hye fribordet som dessverre sjemmer alt for mange nye seilbter! Jeg har sthyde i sallongen likevel, og overlater gjerne forpiggen til barna uansett.

Ja-ja dette ble sikkert langt nok uten egentlig ha noe p hjertet. Gleder meg til hilse p dere andre i Balladklubben etterhvert! Under Frder'n, p samlingen her i Son (vi tffer vel rundt A-brygga og holder dere med selskap), eller hvor det n mtte vre.


Vrlig hilsen fra
Magne Klann
435 Balluba
Son
--
Sten Magne Klann | fotograf |
http://www.piip-show.no
Tlf: 95218019

Email Email     Website Website    
March 29th 2004
09:58:53 AM
Navn  

Hans-Christian Francke

Tekst  

Hei alle sammen. Det er veldig hyggelig se at det er s mye liv i Balad-klubben. Dette m vre den mest stabile og entusiatiske seilklubben i Norge. Selv var jeg formann i klubben midt p 80-tallet, men jeg ser at klubben stadig er blant de mest synlige i Norge og at man fremdeles m regne med gode seilere blant vinnere av Ballad-klassen.

   
January 31st 2003
10:15:40 AM
Navn  

Espen Johnsen

Tekst  

HALLO , GENUA RULLESYSTEM, KJPES
Skal brukes til en Albin-Ballad , alt av interesse, vi henter !!!
mobil nr : +47 908 34 125 - Oslo , hilsen Espen

Email Email     Website Website    
January 15th 2003
01:35:27 PM
Navn  

Bjrn Tor Svoldal

Tekst  

Er det noen som har en dieselpumpe til Volvo Penta MD6A selge. Min diesel hytrykkspumpe i min Vega har tatt kvelden. Takknemlig for svar !! Mvh Bjrn Tor Svoldal

Email Email    
June 16th 2002
10:58:27 PM
Navn  

Dirk Kramp

Tekst  

Although I can't read Norsk I enjoy your site especially the Praktiske tips.
Dirk Kramp,Australia,Ballad No 1436

Email Email    
May 7th 2002
12:54:35 PM
Navn  

Ray and Margo Glaister

Tekst  

Can some king member put us in touch with Susan Juul (SuseaI) whom we sailed with in 1994 as we hope to sail to Oslo this summer?

Email Email     Website Website    
February 1st 2002
07:59:53 AM
Navn  

Peter Jrgensen

Tekst  

Hej norske balladklubben.
Jeg er en dansk JokerS30 ejer og jeg har lavet
en hjemmeside for jokeren www.poweramiga.dk
I den forbindelse sger jeg kontakt med jokers30
ejere i Norge.
Har Norske balladklubben evt. nogen jokers30
ejere som medlem og har i mulighed for at skaffe
mig i kontakt med eller henvise til min hjemmeside?
Ved i om der noget sted findes originale tegninger af jokeren?
Med venlig hilsen Peter Jrgensen

Email Email     Website Website    
July 19th 2001
02:31:39 PM
Navn  

Frans van der Wel

Tekst  

Very nice site, allthough my 'Norsk' isn't too good. I still understand some parts.
All the best from a Ballad owner from the Netherlands.

Email Email     Website Website    
October 20th 2000
06:29:40 AM
Navn  

Janne-T. Lauritzen

Tekst  

Som "nybakt" eier av Ballad var dette srdeles interessant lesing !

Email Email    
August 22nd 2000
03:40:48 PM
Navn  

susanne

Tekst  

ni har vldigt fina sidor om balladen, nnting som den svenska balladklubben att ta efter. grattis frn susanne

   
May 12th 2000
01:15:50 AM
Navn  

Knut Knutsen

Tekst  

Jeg gratulerer Balladklubben med hjemmesiden og takker Jan Erik for makelst arbeid . N m vi gjre bruk av de muligheter som ligger her . Srg for mate inn erfaringer og be om lsninger p problemer . Vi har jo den fordel at vi "seiler i samme bt" .


N-944 Balja

Email Email    
May 11th 2000
12:17:25 AM
Navn  

Erik Dybwad

Tekst  

arrangrene av rets Balladcup i Lomma krever, som rett er, at vi skal stille med klassebevis. Sist vi deltok ( i Rungsted i 98) "hostet" vi opp lysbeviset vrt og fikk dispensasjon. Kan noen fortelle meg hvor jeg kan f tak i et slikt klassebevis?


med seilerhilsen


Erik Ph. G. Dybwad


NOR 1434 Runabout


PS. For dere som holder til i indre Oslofjord seiler vi onsdagsseilaser fra malmya i Bunnefjorden. Start 18.15. Ellers satser vi p Seatronic cup, frdern og Hollendern. (famileseilasen og Morild er pt. usikre

Email Email    


  First Page
  Prev Page
  Post
  Home
Next Page  
Last Page  
Viewing Page 1 of 2 (Total Entries: 24)


Powered by Bravenet